Све жене носе ове гумице, а не знају ПРИЧУ ИЗА ЊИХ

GUMICE

ИЗВОР: Принт Сцреен Јутјуб

Смислила их је студенткиња којој су се СВИ СМЕЈАЛИ, а сада зарађује МИЛИОНЕ

Гумице у облику жице старих телефонских апарата већ годинама су потпуни хит межу женама. Не само да занимљиво изгледају, већ и много мање оштећују косу од обичних гумица, па ћете их наћи у несесеру скоро сваке жене. А погледајте ко стоји иза овог изума.
Гумица за косу коју има свака жена зове се "Инвисибоббле", а жена која стоји иза ње је Швеђанка Софи Трелес-Тведе (27). У време када је смислила овај изум била је студенткиња од 18 година.

Идеја јој је дошла сасвим случајно - спремала се за журку и на изласку из стана за око јој је запао стари фиксни телефон и жица која спаја слушалицу и апарат. Ишчупала га је и везала њиме косу. Вече је, каже, било лудо и у игри је било много алкохола па је легла чим се вратила кући, и то везане косе, али када се ујутро пробудила мамурна, приметила је једну ствар - глава је уопште није болела од репа као што би је болела са обичном гумицом.

Одмах се родила идеја и позвала је свог садашњег дечка Феликса Хафу који јој је сада пословни партнер, и почели су да раде на прототипу гумице.

На крају је, каже, дошла у контакт са произвођачем телефонских жица и са њим склопила договор да жицу која се користи за производњу скрати и направи од ње потпуни круг.

- Први сет гумица био је грозан, али знала сам да је идеја добра, па смо је подешавали и на крају смо дошли до коначног производа и рођена је "Инвисибоббле" - каже ова девојка.

Решила је да направи паковање од три гумице које коштају по пет фунти по кутији.

Онда су 2012. године склопили договор са произвођачима у Кини и почела да продаје много више, а 2013. године популарност гумица је експлодирала.

- Цимерке су ми се смејале када сам тек почела и поспрдно ме звале "предузетница", а данас годишње зарађујем преко 16 милиона фунти - закључује она.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pod pojmovima "moderno" i "u trendu" podrazumevamo one stilove koji su popularni, koji su poslednja verzija stila. Oni se brzo menjaju i dopunjuju, a modu, kao osoben trend stila oblačenja, vezujemo za svetske dizajnere koji propisuju pravila.

Dobro je poznato da je elegancija svojstvena, takoreći urođena nekim ženama. Modne ikone kakve su bile Merilin Monro ili princeza Dajana, trajno su obeležile svet mode. Postale su simbol elegancije, jednostavnosti i ležernosti. Po uzoru na njih, i danas mnoge žene rado nose odevne kombinacije koje su one volele i rado ih nosile.

Одувек се веровало да лепота долази изнутра. Не помаже ни скупа шминка, ни најбоља гардероба, ако немате то “нешто” у себи. Које су то особине које чине праву даму сазнајте у тексту.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone