ЕВО КОЈИ ТОНОВИ ЋЕ ПРЕОВЛАЂИВАТИ ОВЕ ЈЕСЕНИ КАДА ЈЕ МОДА У ПИТАЊУ; ПОСЕБНО ЋЕ СЕ РАДОВАТИ ЉУБИТЕЉИ СЛАТКИША

suma put

ИЛУСТРАЦИЈА

Ове сезоне, браон боја се успоставила као апсолутна владарка. Чоколадни тонови свих валера ће ти можда повећати апетит, али ће учинити и твој лоок беспрекорним.

Добро, можда не можемо стварно да се обучемо у чоколаду, што је добро, јер бисмо убрзо остали без гардеробе, али зато можемо да носимо много добру имитацију исте.

Чоколадни тонови су СВЕ ове сезоне. Браон је ове јесени успешно освојила трон као водећа боја, и да – све нијансе долазе у обзир.

Чоколадни тонови изгледају фантастично у свим облицима, стиловима и нијансама, а ваше је само да изаберете… слично, као када бирате бомбоницу из бомбоњере.

 

Глас јавности/ Дневно.рс/ од 04.10.2018.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Budući da imamo više vremena da dovršimo stvari koje su nam možda samo „stajale u vazduhu“ kao planovi, mi smo odlučili da otkrijemo na šta ženski pol najviše troši slobodno vreme.

Francuska dizajnerka Sylvie Facon od svojih kreacija napravila je pravo remek-delo! Njene kreacije odišu novinom, snagom, ljubavlju prema knjigama i književnim delima.

Ma koji da je vaš odevni stil, morate priznati da je haljina odevni predmet koji morate imati u svom ormaru. Posebno one midi i maksi dužine, sa cvetnim printom.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone