Digitalna nedelja mode u Milanu, inicijativa i za Pariz

fashion-week

Foto: Pixabay

Italijanska komora za modu organizovaće od 14. Do 17. jula prvu digitalnu Nedelju mode u Milanu, kao konkretan odgovor na pandemiju koronavirusa. Federacija visoke mode u Francuskoj je najavila istu inicijativu.

Digitalna nedelja mode jeste odgovor na potrebu da se promovišu brendovi koji će imati priliku da predstave kolekcije za muškarce proleće/leto 2021. i najave kolekcije za muškarce i žene proleće/leto 2021. godine, dodali su iz ove modne komore.

"Postavljanje digitalne Nedelje mode je konkretan odgovor na trenutak u kojem živimo", naveo je u saopštenju predsednik komore Karlo Kapaza.

Komora će izraditi digitalnu platformu na kojoj će biti postavljene fotografije i video snimci, intervjui i snimci iz bekstejdža. Istovremeno sa predstavljanjem kolekcija sa "Milanske digitalne Nedelje mode" biće postavljena platforma namenjena međunarodnim kupcima, sa predstavljanjem brendova uz fotografije i video snimke kolekcija.

Ovaj modni događaj će moći da se prati preko cameramoda.it, Instagrama, Fejsbuka, Linkedina, Weiboa i Jutjuba.

Naredna Pariska nedelja mode, posvećena muškoj modi, takođe će biti održana onlajn od 9. do 13. jula. Kolekcije za muškarce proleće/leto 2021. biće predstavljene u "obliku filma i video snimaka" na posebnoj platformi.

Izvor: N1

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Više desetina poslovođa restorana koji predstavljaju oko 2.000 ugostiteljskih preduzeća postavilo je danas prazne stolice u starom delu grada Milana u znak protesta zbog blokade ugostiteljskih objekata.

Poželeli ste da ulepšate i ukrasite svoju kosu za neku posebnu priliku? Evo nekih ideja koje vam mogu koristiti.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone