ОДРЖАН 21. ФОРУМ ЦИЦ-А ЗА ЦЕНТРАЛНУ И ИСТОЧНУ ЕВРОПУ

87461811_2510031165929714_3276763668334772224_n

У организацији Ловачке федерације Македоније одржан је 21. Форум ЦИЦ-а. Специјални гост на форуму је био почасни председавајући ЦИЦ-а г. Бернард Лозе и директор ЦИЦ-а г. Тамаш Марческу.

Поред  делегација Балканских ловачкиг савеза, присуствовала је и председница ловно-риболовног савеза Руске федерације Татјана Арамијева.

Форумом је председавао  председник Ловно-риболовног савеза Бугарске г.Васил Васил.

Ово је посебно значајан догађај за ЛФМ као новог члана Светске организације ЦИЦ, јер ће допринети продубљивању сарадње, размени искустава, као и међународној афирмацији ЛФМ и македонског лова.

У овом тренутку веома важне и корисне информације су о борби против афричке куге код свиња у региону и шире, што је била једна од значајних тема.

На форуму је нашу државу заступао председник Ловачког савеза Србије г. Братислав Ћирковић. А по речима учесника, домаћин ЛФМ , иако нова чланица је била одличан организатор скупа.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Председник Македоније Ђорђе Иванов саопштио је да је одлучио да не потпише указ за проглашење договора с Грчком који је ратификовао македонски парламент.

Да су шакали „преплавили“ ловиште Ловачког удружења „Шумадија“, потврдило је и двадесетак ловаца Лужница, који су на малом атару успели, да у недељу, 23. фебруара, за пар сати одстреле чак пет шакала.5 шакала

Nagrada će mu biti dodeljena na ovogodišnjim Struškim večerima poezije koje najavljuju od 26. do 31. avgusta u Strugi

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone