U ovim situacijama nije greh lagati

Ljubav, Pixabay

Foto: Ilustracija

Poverenje je stub svake ljubavne veze. Međutim, partneri neretko koriste "bele laži" iz različitih razloga.

 U najvećem broju slučajeva, dečku ili devojci ne govorimo istinu kako ne bi povredili njihova osećanja. Izdvojili smo sedam situacija kada laganje u vezi ne predstavlja greh. 

1. Kada vas partner zlostavlja, laganje je u potpunosti opravdano. Devojke u ovim situacijama lažu partnera iz straha, da ga ne bi provocirale, pa zato kriju sms poruke, telefonske pozive...

2. Kada želite da izbegnete neugodan odgovor na teška i neprijatna pitanja, npr. ako vas partner upita "Da li si ikada voleo/volela nekog više od mene?" ili "Da li ti je on/ona privlačniji/a od mene?" najbolje je da u ovom slučaju pribegnete beloj laži i kažete - ne. Iako je sve u redu u vašoj vezi bezbednije je da odgovorite negativno za svaki slučaj.

3. Kada želite da raskinete sa nekim, ali hoćete da umanjite njen/njegov bol, većina pribegne lažima nego da u lice svojoj nekadašnjoj ljubavi kaže sve šta misli.

4. Kada vaša svađa nikako da prestane, neko od vas dvoje mora da popusti. Tada slažete i kažete kako je partner u pravu i da ste izvinjavate, iako ovako ne mislite, ali ćete barem prekinuti "paljbu".

5. Kada vam dečko/devojka da poklon koji vam se ne sviđa uopšte, radije ćete reći da ste oduševljeni nego da partera rastužite tako što ćete mu reći da vam se ne dopada. Na ovaj način nećete povrediti partnerova osećanja.

6. Kada ste tek ušli u vezu sa nekim, a želite da izbegnete sastanak na koji vam se baš i ne ide. Najbolje je da slažete kako imate neku neodložnu obavezu i ne uništite nešto što bi kasnije moglo da preraste u pravu vezu.

7. Kada vam se ne dopada partnerova nova frizura ili garderoba potrudićete se da ga ne uvredite tako što ćete mu reći da je napravio loš izbor.

(Magazin Novosti)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kakvu su vam sudbinu za danas namenile zvezde, šta vas očekuje na poslovnom i ljubavnom polju, kakvog ste zdravlja, možete pročitati u dnevnom horoskopu koji smo pripremili za vas.

Sedmoplasiranoj zadrugarki pripisivali su se razni muškarci dok je boravila na rijaliti imanju u Šimanovcima.

"Susret dve ličnosti je poput kontakta dva hemijska elementa, ako postoji reakcija, oba se transformišu", rekao je Jung. Veoma je bitno kako počinje susret dve osobe, ta prva iskra prvog pogleda koja nikada nije slučajna, kao što ništa i nije. Susret određuje kasniji odnos osoba.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета