PAŽNJA: Kazna za švaleraciju 30 dana zatvora!

tekst1slka1

Foto: Glas/ilustracija

Policija je već duže vreme pojačala kontorlu u beogradskim šumarcima kako bi presretala ljubavne parove u zanosu i tako sprečila narušavanje javnog reda i mira. Novčana kazna do 20.000

Ljubitelji ljubavnih izleta u prirodi morali bi dobro da se pripaze jer bi to zadovoljstvo, ako se zanesu, moglo skupo da ih košta. Naime, policija je, podstaknuta sve češćim žalbama građana na buku iz obližnjih šumaraka, krenula u „ozbiljnu“ raciju na švalere.

Kako su policiji odlično poznate omiljene lokacije za švaleraciju, neoprezne parove bi hvatanje da delu, kad remete javni red i mir, moglo da košta 20.000 dinara. Ako im se zalomi neki nezgodan sudija, mogli bi da završe čak i 30 dana iza zešetaka.

Seksualne preljube na javnim mestima najčešće upražnjavaju preljubnici koji su u braku, a uporedo imaju i ljubavnicu/ljubavnika i nemaju mogućnost da plate sobu u nekom hotelu.

Policija ih najčešće hvala u preljubi u automobilu. Ređe to rade na otvorenom, upravo zbog toga da ih neko ne bi video. Odvezu se kolima do lokacije pogodne za seks i nakon toga odlaze svako svojoj kući kao da se ništa nije desilo.

 

Evo i direktnih mesta koja policija ne češlja:

♦ Šume i livade u Sremčici i Batajnici

♦ Bojčinska šuma kod Surčina

♦ Podavalska jezera: u Ripnju - Bela reka, u Barajevu - Duboki potok i Jezero na Trešnji

♦ Iza zgrade Generalštaba

♦ Liftovi mostova

♦ Vozovi parkirani na Železničkoj stanici

 

A evo i omiljenih mesta švalera:

♦ Park na Košutnjaku

♦ Zvezdarska šuma

♦ Ada Ciganlija

♦ Kod jezera u Resniku

♦ Avala

♦ Kod hotela „Nacional“ na auto-putu

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

,,Pravilnik o obaveznoj vakcinaciji`` donet je 4. maja. Usvojilo ga je Ministarstvo zdravlja i potpisao ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Svako ko prekrši odredbe Pravilnika biće kažnjen sa 50.000 do 100.000 dinara.

Kada se visina globe uporedi sa standardom države...

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone