КОНТРОЛИШЕШ ГА ИЛИ ИДЕАЛИЗУЈЕШ: Због ОВИХ НАВИКА може да ти ПРОПАДНЕ веза, ово НЕ може да ОПСТАНЕ!

lovee

Foto:Pixabay

Нова љубавна веза увек је узбудљива, интригантна и страствена. Међутим, док покушавате да се боље међусобно упознате, упркос ентузијазму, треба обратити пажњу на оно што се догађа на почетку везе како не би патили у будућности.
Свој приватни живот оставили сте по страни
На почетку везе обично се престанемо дружити и комуницирати са старим пријатељима, а често због њих знамо запоставити и породицу. Будући да ћете временом постати овисни о партнеру он би могао изгубити интерес за вас јер ћете му постати сијенка.

Толерирате му лоше понашање
Непоштивање вашег личног простора, непристојне шале, пријетње раскидом, критиковање вашег изгледа, агресивност и све ово му толерирате? Ако превише занемарујете ове знакове будуће токсичне везе једног дана ћете схватити да сте уложили много свог времена и енергије у некога ко се лоше понаша према вама.

Не мирите се с прошлошћу
Неке ствари је боље оставити у прошлости. То укључује и ваше поређење старог с новим партнером. Превише често спомињање бившег партнера може бити јако непријатно. Можда ће он почети да се упоређује с вашим прошлим партнерима и то ће вам покварити однос.

Идеализујете партнера
Сви смо људи и сви понекад погрешимо. Међутим, неки људи су склони идеализовању партнера. Сви они касније плаћају за своје ружичасте наочаре. Морате да схватите да је ваш партнер само обично људско биће, баш као што сте ви.

Претварате се да сте неко други
Иако увек желимо себе да представимо у најбољем светлу, не смете лагати како бисте импресионирали партнера. Лажи итекако могу покварити однос с партнером. Запамтите мале лаже стварају велике.

Покушавате да контролишете партнера
Покушај да преузмете контролу над животом свог партнера знак су да имате озбиљних проблема с поверењем. Проблеми с поверењем доводе до великог проблема с љубомором. Уколико желите да га контролишете, партнер ће осећати да желите да нарушите његов свет и да покушавате да елиминишете ствари које су му битне. Као резултат тога партнер вас може оставити

Занемарујете разлике
Имати сличне основне вредности пресудно је за дуготрајан и здрав однос. Међутим, различитости партнери често игноришу на самом почетку везе, а временом оне почињу да им сметају. Ако на време не утврдите ове разлике оне могу бити кобне за вашу везу.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Poverenje je stub svake ljubavne veze. Međutim, partneri neretko koriste "bele laži" iz različitih razloga.

Uskoro će se ostvariti u ulozi majke po drugi put, a po svemu sudeći - kako trudnoća napreduje, tako joj i nestrpljenje raste.

Muško-ženski odnosi složeni su i ponekad nerazumljivi. Ipak, kada muškarac odluči da naklonost ili želju koju oseća prema nekoj ženi kupi za novac, poklone ili neke sitne usluge, to onda predstavlja goru stvar od prostitucije. Pomažući joj, od nje očekuje naplatu za tu pomoć.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone