Idealna razlika u godinama između partnera

love

Pixabay

Studija sprovedena na Univerzitetu u Atlanti pokazala je da razlika u godinama između partnera ima velik uticaj na uspeh veze.

U istraživanju u kojem je učestvovalo 3.000 parova, naučnici su otkrili da parovi s razlikom od pet godina imaju 18 odsto veću šansu za raskid od parova koji su vršnjaci.

Taj postotak se penje na 39 odsto kod parova s razlikom od deset godina i na neverovatnih 95 odsto u slučajevima gde se radi o razlici od 20 godina.

Izgleda da su rezultati dali jednostavnu formulu uspešne ljubavne veze – što je manja razlika u godinama, to je veća šansa za uspeh.

Takođe, naučnici kažu da najviše šanse za uspešnu vezu imaju parovi u kojima je jedna osoba od druge starija tek godinu dana.

Izvor-srbijadanas.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Čak dve trećine, 71 odsto, građana ne planira da ode iz Srbije, pokazalo je istraživanje javnog mnjenja koje je, petu godinu zaredom, sproveo Institut za evropske poslove, u saradnji sa istraživačkom kućom "Ninamedia".

Polazeći od brisa uzetog iz oka zaraženog pacijenta koji je imao bilateralni konjuktivitis, istraživači su uspeli da izoluju virus, pokazujući tako da se on može razmnožavati ne samo u respiratornim organima, već i u oku, prouzrokujući konjuktivitis.

Usadržaju programa televizija sa nacionalnom pokrivenošću pripadnici vladajuće većine dominirali su, sa 91 odsto vremena u udarnim terminima na RTS 1, Prva, Pink, Hepi i B92, pokazuju nalazi monitoringa medija koji je sprovela CRTA tokom vanrednog stanja, od 15. marta do 6. maja.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone