Изложба необичног уметника Милли2нд у Крагујевцу

изложба

У галерији Дома омладине у Крагујевцу, у понедељак, 2. марта, биће отворена аудио-визуелна изложба „5 прича”, младог аутора који ствара под уметничким псеудонимом Милли2нд.

Тик-Ток је једна од најпопуларнијих друштвених мрежа међу тинејџерима, а тренутно један од најпраћенијих корисника ове мреже је и мистериозни младић из Србије, који се на Тик-Току представља као Милли2нд.

Крагујевачкој публици представиће се поставком „Пет прича”, које су промениле аутора као уметника и његов поглед на свет, приказане су кроз 5 инструмената, који ће дати аудио и визуелни феедбацк посетиоцу, а како је изложба интерактивне природе, тако ће посетиоци бити директно повезани са радом.

Мили2нд, рођен је у Смедереву 1998. године. Са 15 година, док је похађао Школу за дизајн у Београду, а његов филм „Не плаши се” освојио је 1. место у категорији Филм на београдској Олимпијади културе и био изабран за најбољи филм у оквиру конкурса„"Моје креативно ЈА”, организованог од стране Теленора и Цосмополитан Магазина.

Позван је у средњу школу у Калифорнији, САД, где је матурирао, а затим је наставио школовање на Санта Моника Колеџу, на смеру филмска продукција.

Изложба ће бити отворена у 20 сати, а може се погледати до 7. марта.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Домановићев невелик али значајан опус, који запањује актуелношћу и после сто двадесет година, приредила на више од девет стотина страна

Čuveni američki džez pijanista Elis Marsalis, otac džez legendi Vinforda i Brenforda Marsalisa, preminuo je u 86. godini u Nju Orleansu od posledica koronavirusa, saopštila je porodica.

U vanrednom stanju usled epidemije virusa korona kada se ljudima savetuje da ostanu kod kuće i vreme provode čitajući, biblioteke nude digitalna izdanja - od rukopisa i starih i retkih knjiga, preko klasika do bestselera.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета