Изложба необичног уметника Милли2нд у Крагујевцу

изложба

У галерији Дома омладине у Крагујевцу, у понедељак, 2. марта, биће отворена аудио-визуелна изложба „5 прича”, младог аутора који ствара под уметничким псеудонимом Милли2нд.

Тик-Ток је једна од најпопуларнијих друштвених мрежа међу тинејџерима, а тренутно један од најпраћенијих корисника ове мреже је и мистериозни младић из Србије, који се на Тик-Току представља као Милли2нд.

Крагујевачкој публици представиће се поставком „Пет прича”, које су промениле аутора као уметника и његов поглед на свет, приказане су кроз 5 инструмената, који ће дати аудио и визуелни феедбацк посетиоцу, а како је изложба интерактивне природе, тако ће посетиоци бити директно повезани са радом.

Мили2нд, рођен је у Смедереву 1998. године. Са 15 година, док је похађао Школу за дизајн у Београду, а његов филм „Не плаши се” освојио је 1. место у категорији Филм на београдској Олимпијади културе и био изабран за најбољи филм у оквиру конкурса„"Моје креативно ЈА”, организованог од стране Теленора и Цосмополитан Магазина.

Позван је у средњу школу у Калифорнији, САД, где је матурирао, а затим је наставио школовање на Санта Моника Колеџу, на смеру филмска продукција.

Изложба ће бити отворена у 20 сати, а може се погледати до 7. марта.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Diskografska kuća "Ajland rekords" (Island Records) organizovaće humanitarna onlajn aukcija 21. maja pod nazivom 'One love covid 19 relief'.

Izložba "Kraljevi i svetitelji srpski" otvorena je za posetioce, a posvećena je najznačajnijoj srpskoj srednjovekovnoj dinastiji Nemanjić. Realizuje se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, uz podršku DDOR osiguranja.

Jedan od naših najvećih pesnika, akademik Matija Bećković, u intervjuu za RTS osvrnuo se na akutuelne probleme današnjice – virus korona i komunikaciju između.   Iako se stekao utisak da se zbog izolacije pojačali razgovori direktni razgovori između ljudi, a u stranu stavila komunikacija preko poruka, Bećković ima svoj stav.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone