Igrao sa SRPSKIM GLUMCEM UBIJENIM U HOLIVUDU a sad i on PREMINUO U 98. godini! (VIDEO)

karl-rajner-wiki

Foto: Wikipedia/Louise Palanker

Legendarni holivudski glumac Karl Rajner preminuo je u 98. godini, a malo je poznato da je on igrao u filmskom ostvarenju iz 1966. zajedno sa ubijenim srpskim glumcem Milošem Miloševićem, inače prvim telohraniteljem Alena Delona, kog su dovodili u vezu sa Stevicom Markovićem koji je takođe 1platio glavom ulogu Delonovog bodigarda

Jedan od najznačajnijih holivudskih zabavljača, Karl Rajner, preminuo je u svom domu na Beverli Hilsu, okružen porodicom.

Legenda komedije bio je najpoznatiji po radu s Melom Bruksom, a glumio je u filmovima poput "It’s A Mad, Mad, Mad, Mad, World", i "The Russians Are Coming, The Russians Are Coming".

Međutim, malo je poznato da je jedna od retkih uloga našeg glumca Miloša Miloševića u Holivudu, koji je šezdesetih godina 20. veka važio za jednog od vodećih ličnosti sa beogradske kaldrme, bila u filmu "Dolaze Rusi, dolaze Rusi" u kojem i Rajner igra glavnu ulogu.

Naime, Miško Milošević važio je za žestokog beogradskog momka koji se još kao kaskader na snimanju stranih filmova proslavio i postao najbolji prijatelj sa legendarnim Alenom Delonom. Milošević je naime preko Delona dospeo prvo u Pariz a potom i u Holivud gde je uspeo da zaigra sa čuvenim Rajnerom u filmu "Rusi dolaze". Sudbina Miloševića međutim bila je takva da je pronađen mrtav sa suprugom takođe holivudskog glumca Mikija Runija.

Miško Milošević u filmu "Rusi dolaze"

Miloševića su dovodili u vezu i sa čuvenim Stevicom Markovićem, koji je prionađen mrtav na periferiji Pariza 1968.

Inače dokumentarni serijal "Lepi i mrtvi" novinara Milomira Marića prati sudbine beogradskih momaka koji su šezdesetih godina 20. veka sreću potražili u belom svetu i tragično okončali svoje živote.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Čuveni Venecijanski filmski festival biće održan od 2. do 12. septembra, u redovnom terminu, kako je prvobitno i planirano, izjavio je danas guverner regiona Veneto Luka Zaja.

Ljubitelji pozorišta moći će u narednom periodu neke od predstava Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu da prate onlajn.

Radio drama "Kosingas", po istoimenim knjigama pisca Aleksandra Tešića, biće prikazana na Međunarodnom dramskom radio festivalu "Grand Prix Nova" u Bukureštu.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone