Beogradski festival igre odložen za septembar i novembar

BFI-slika-YT

Foto: Youtube/printscreen

Zbog pandemije korona virusa neki od izvođača su otkazali učešće, a neki će u Beograd doći tek sledeče godine

 

Programi 17. Beogradskog festivala igre, originalno predviđeni i najavljeni za period od 13. marta do 12. aprila, odloženi su i očekuju se da će biti izvedeni u septembru i novembru.

Organizatori su, nažalost, dva programa morali da prebace za narednu 2021. godinu, kad u Beograd dolaze trupe Jakopa Alboma (Amsterdam) i Šaja Kublera (Vankuver). Novi kalendar festivala je na sajtu.

Sve ulaznice za odložene programe važe i nije potrebno da se zamene. Bitno je samo da publika sačuva svoje karte. Ukoliko novi termin za birani program ne odgovara, sredstva se mogu preusmeriti na druge festivalske programe (za one koji su kupili ulaznice onlajn) ili vratiti. Za publiku koja je ulaznice kupila u pozorištima refundacija će biti moguća na blagajnama ovih ustanova čim teatri počnu s radom.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Jasno sam rekao, deli nas jedan korak od nastavka dijaloga Beograda i Prištine, a to je ukidanje prištinskih taksi I takozvanih recipročnih mera koje su uveli, kaže ministar spoljnih poslova Ivica Dačić posle dvočasovne sednice Saveta bezbednosti UN koja je održzana video-konferencijom zbog pandemije korona virusa.

Organizacija Evropa nostra objavila je danas listu sedam najugroženijih spomenika Evrope, na kojoj se nalazi Beogradska tvrdjava sa okruženjem zbog, kako je organizacija navela, "štetnog projekta izgradnje gondole".

Sve beogradske pijace, osim onih koje su zatvorenog tipa - Palilulske i Starog Merkatora, biće otvorene od srede, 22. aprila u sedam sati, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone