Tauns otkrio da mu je majka u komi zbog koronavirusa

New Project (49)

Izvor: Youtube, print screen

Američki košarka Karl-Entoni Tauns je otkrio da mu je majka dobila koronavirus.

Tauns je u videu otkrio da njegova majka ima koronavirus i da je trenutno priključena na respirator i da se nalazi u komi.

On je, kako kaže, rešio da podeli svoju priču sa svetom kako bi raširio svest o veličini problema koju izaziva koronavirus u svetu.

"Možemo da pobedimo, ali ovo je ozbiljno i moramo da se maksimalno pazimo. Delim svoju priču sa vama u nadu da će svi ostati kod kuće. Potrebno nam je još medicinskih sredstava i moramo da pomognemo medicinskom osoblju koje je u prvim linijama odbrane. Hvala svima koji su pomogli mojoj majci. Vi ste svi istinski heroji. Molim se za sve nas u ovim teškim trenucima", napisao je Tauns.

Izvor: B92

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Stručnjaci već nedeljama upozoravaju da se virus Covid-19 između ostalog prenosi i preko usta, nosa, ali i očiju, zbog čega se i savetuje da se trudite da ne dodirujete lice.

Dok se većina Holanđana bori sa blokadom zemlje zbog korona virusa, konzumenti marihuane primili su dobru vest da su kafići koji prodaju marihuanu i hašiš ponovo otvoreni za preuzimanje narudžbina.

Svetska zdravstvena organizacija (SZO) prestala je da objavljuje informacije o broju ljudi koji su ozdravili od KOVID-19 u svetu, jer ih ne dostavljaju sve zemlje, objasnio je za Sputnjik portparol SZO Tarik Jazarevič.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета