sp--nba_620x0

foto: Novosti / EPA

Džordan traži od Lige da ne nastave „basmislene igre“. Neki od klubova nisu bili za povratak na teren, iako je Adam Silver insistirao da se takmičenje nastavi 31. jula

Odbor direktora NBA, koji okuplja vlasnike svih franšiza, trebalo je da bude konačan sastanak na kom će biti doneta odluka o prekidu ili nastavku sezone. Međutim, neki od klubova nisu bili za povratak na teren, iako je Adam Silver insistirao da se takmičenje nastavi 31. jula, prenosi The Atletic. 
 

Majkl Džordan je bio na sastanku kao vlasnik Hornetsa i podigao je glas u znak protesta protiv namere NBA lige da 30 timova nastavi prekinutu sezonu u Diznijevom kompleksu u Orlandu. On je zamolio Silvera da „ne primorava igrače da se vrate besmislenim igrama“.

NBA je postala svesna da mora rizike usled pandemije virusa korona da svede na minimum i posle sastanka u petak malo je verovatno da će se timovi vratiti na teren da završi sezonu 2019/2020.

Američki portal otkriva i odakle dolaze čvrsti zahtevi za nastavak košarke: Regionalni televizijski operatori insistiraju na odluci povratka koji su na velikom gubitku.
Jedini tim koji je matematički eliminisan iz borbe za plej-of je Golden Stejt Voriors.

Novosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Od poslednjeg izveštaja kriznog štaba u Srbiji je obolelo još 22 osobe a 6 osba je umrlo.

Prema zvaničnim podacima za dobojsku regiju, ukupno je zaraženo 16 lica, a pet se oporavilo.

U ovom trenutku nemoguće je dati tačnu prognozu koliko će situacija sa virusom korona da traje, izjavio je direktor Infektivne klinike prof. dr Goran Stevanović.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone