Denver: Niko u ekipi više nema korona virus

Denver-NBA

Uprava NBA ligaša Denvera, čiji je član Nikola Jokić, saopštila je večeras da u franšizi više nemaju nijednog člana zaraženog koronavirusom, dve nedelje nakon što je objavljeno da je jedan član pozitivan.

Posle toga su svi košarkaši otišli u dvonedeljni karantin, koji se završio u četvrtak.

Ipak, kako se navodi, zbog velikog broja zaraženih u SAD, igrači i ostali članovi Nagetsa i dalje će ostati u nekoj vrsti karantina kako se ne bi izlagali opasnosti.

Tanjug

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ako postoji ljubav u doba koronavirusa, zašto ne bi bilo i žestokog seksa? Porno filmovi nspirisani aktuelnom tragedijom sveta ovih dana postaju totalni favoriti na Pornhubu.

Građani koji se nalaze u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu biće večeras testirani na virus korona, na inicijativu ombudsmana.

Radna grupa Nacionalnog konventa EU za Poglavlje 35 pozvala je nadležne organe Srbije da sa Kosovom uspostave direktnu i efikasnu saradnju na suzbijanju širenja pandemije korona virusa. Očito, kad je kriza, u Briselu zabrovljaju da Kosovo sebe smatra nezavisnom državom, što misli i većina članica EU nego ga podvode pod srpsku odgovornost.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone