coronna

Foto:Pixabay

U Pčinjskom okrugu raste broj obolelih od korona virusa, pa je prema podacima trenutno registrovano petoro obolelih, a očekuju su rezultati za još sedmoro

U Pčinjskom okrugu raste broj obolelih od korona virusa, pa je prema podacima trenutno registrovano petoro obolelih, a očekuju su rezultati za još sedmoro.
 

Prema poslednjim podacima, ukupno je petoro obolelih od virusa korona, što je za jedan više u odnosu na petak. Broj se uvećao za jedan jer se supruga jednog od obolelih takođe tretira kao inficirana virusom COVID 19. Poslati su uzorci za još sedam osoba.Podsećamo da je zbog činjenice da su dvojica obolela radila u Sudu i na odeljenju vranjske Ginekologije ove ustanove zatvorene. U skladu sa merama Vlade RS, juče su zatvoreni parkovi i sva dečja igrališta, koji su obezbeđeni trakom.

 

Izvor:novosti.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Dejan Lučić, srpski publicista, geopolitičar i kako neki kažu "teoretičar zavere", je komentarisao aktuelna dešavanja oko korona virusa, moguće obavezne vakcinacije, ali i promotera farmako-industrije i Svetske zdravstvene organizacije, optužujući dr. Kona kako uzima ogroman novac kako bi zastupao njihove interese.

Iako epidemiolozi i drugi lekari struke upozoravaju da je izuzetno bitno kako ćemo se u narednim danima ponašati, to jednostavno do nekih ljudi ne dolazi

Lažna je priča kako je vladika širio zarazu u valjevskoj eparhiji

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone