Trifunović: Maskom štitite zdravlje, olovkom dostojanstvo

sergejtriftwittwr

Maskom i rukavicom štitite svoje zdravlje, a olovkom svoje dostojanstvo i pravo na izbor, izjavio je danas predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je ispred sedišta stranke sa aktivistima prikupljao potpise za učešće na izborima 21. juna.

Trifunović je ukazao i da je predsednik Srbije Aleksamdar Vučić raspisao izbore na dan kada je bilo 93 novoinficiranih od korona virusa i četvoro umrlih, ocenjujući to kao „krajnje neodgovorno“.

Govoreći o promeni stava o učešću na izborima, Trifunović je rekao da je ušao u celu priču kako bi dao legitimitet opoziciji – „hajmo svi zajedno, neću da budem Saša Radulović“.

Na pitanje šta radimo u bojkotu, ni sami autori nisu imali nikakv odgovor i to me je užasnulo, rekao je Trifunović i ponovio da osim lepljenja nekih nalepnica i poruka na internetu nije bilo ničega.

Trifunović je rekao da nije bilo odgovora ni šta raditi posle pandemije, što ga je užasnulo. Rekao sam – nisam ušao da sedim, već da se borim i rekao sam idemo na najgore moguće izbore, u najgori svinjac, jer se u bojkotu neće stići nikuda, rekao je Trifunović.

(Izvor: Danas)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Oh, da! Prestaću sa pominjanjem majki kada nestanu svi razlozi za takvu moju komunikaciju. Onda neću imati potrebu za tim, kazao je lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović odlučio je da prekine štrajk glađu, saopštio je na konferencije za medije ispred Narodne Skupštine.

Predsedavajući Saveza za Srbiju (SzS) Janko Veselinović izjavio je ispred sedišta Republičke izborne komisije (RIK) da je Savez jedinstven u odluci da se bojkotuju predstojeći izbori, kao i da će podneti inicijativu za ocenu ustavnosti izmene zakona o izboru narodnih poslanika.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone