SzS: Izveštaj REM je konačan dokaz ludila u kom živimo

szs

Izveštaj REM po kome „izborna lista Saveza za Srbiju“ ima više prostora u medijima od SNS je konacan dokaz ludila u kome živimo, ali i pokazatelj da REM zapravo ne postoji i jedan od razloga zašto bojkotujemo ove nedemokratske izbore, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Kako navode, znaju članovi REMa da SZS ne učestvuje na izborima i samim tim ni nema izbornu listu.
– Znaju da se ne mogu sabirati sekunde na kablovskim televizijama koje može da vidi trećina Srbije i sekunde na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Znaju da je N1 televizija kanal koji ima samo informativni program i u čije emisije predstavnici vlasti do sada nisu dolazili, ali ih zato u dnevnicima ove televizije samo kroz izjave Aleksandra Vučica ima 20 puta više nego cele opozicije zajedno. Znaju Olivera Zekić i ekipa da je odnos Vučića i celokupne opozicije u dnevnicima RTSa 99:1. Znaju da u ovoj godini nijedan lider opozicije nije bio gost na javnom servisu. Znaju još mnogo toga zbog čega Srbija nastavlja da pada na rang-listi slobode medija Reportera bez granica, navode iz SZS u saopštenju.
Članovi REMa, kako ističu iz SZS, sve to znaju, ali sprovode gebelsovsku politiku i nastavljaju da bez trunke stida lažu narod čime su ovo telo pretvorili u servis  Aleksandra Vučica i njegove fabrike laži. I zbog toga će odgovarati građanima koji ih plaćaju .

(Izvor: Danas)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Republička izborna komisija (RIK) donela je odluku da poništi rešenje o proglašenju izborne liste "Hrabro - Milica Ðurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici".

Pandemija koronavirusa i uvedeno vanredno stanje odložili su izbore u Srbiji koji su prvobitno bili planirani za 26. april. I dok se iz jednog dela opozicije sve jasnije čuje da će vlast od 3. juna biti nelegalna kao i da je izborni zakon protivustavan, stručnjaci tvrde da imamo nezapamćenu situaciju - da se u izbornoj godini menja Zakon o izboru narodnih poslanika.

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da neki njegovi politički oponenti pred izbore "rešenje" za KiM vide u referendumu na kome bi se reklo da je Kosovo Srbija, što, inače, već stoji u Ustavu, dok oni koji bojkotuju izbore i ne brinu za Kosovo, već se samo nadaju da će on "pasti" na tom pitanju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone