trifunović,-prtsc-yt

Foto: Ptsc/yt

Na današnjoj sednici Predsedništva Pokreta slobodnih građana doneta je konačna odluka da izađu na parlamentarne izbore koji će u Srbiji biti održani 21. juna, kako prenosi Nova.rs

Odluka je doneta većinom I još uvek se ne zna da li će PSG na izbore izaći sam ili u koaliciji sa nekim, jer nije bilo pregovora drugih partija I PSG da na izbore izađu zajedno.

Petar Miletić za portal Nova.rs nije hteo ni da potvrdi, ni da demantuje ova saznanja.

Glasanjem Predsedništva potvrđena je odluka sa sastanka, održanog pre dva dana, kom su prisustvovali predsednik PSG Sergej Trifunović i poverenici svih opštinskih odbora.

PSG očekuje i podršku gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića.

Takođe, izvori Nove.rs navode, podršku PSG bi trebalo da pruži I predsednik Opštine Paraćin Saša Paunović.

U 18 časova trebalo bi da bude održan i sastanak preostale zvanične “bojkot opozicije” i za sada je neizvesno da li će im se pridružiti i PSG posle kršenja Sporazuma sa narodom na koji se sve vreme poziva opozicija koja tvrdi da u Srbiji nema uslova za prave izbore.

Izvor: Nova.rs

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U italijanskoj pokrajini Kampaniji, poznatoj po zloglasnoj Kamori, mafijaši se ovih dana takmiče sa državom, crkvom i humanitarnim organizacijama.

Republička izborna komisija (RIK) donela je odluku da poništi rešenje o proglašenju izborne liste "Hrabro - Milica Ðurđević Stamenkovski - Srpska stranka Zavetnici".

Poziv na društveni dijalog koji je uputio predsednik SANU Vladimir Kostić stigao je u poslednjem trenutku, i treba što pre na taj razgovor pristati, ali nisam siguran da će to naići na dobar odziv kod onih koji bi trebalo da budu druga strana, rekao je u Novom danu Siniša Kovačević, dramski pisac i potpredsednik Narodne stranke.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone