Ostojić: Sirotinji trebalo dati i više od 100 evra

Zoran_Ostojic

Kandidat za poslanika Ujedinjene demokratske Srbije Zoran Ostojić ocenio je da su drugačije mere Vlade Srbije za pomoć i podršku privredi u uslovima pandemije koronavirusa mogle da daju mnogo veće efekte.

Kako se navodi u saopštenju, Ostojić je rekao da je Vlada trebalo da pomogne domaću proizvodnju, ali drugačijim merama, kao i da isplata od 100 evra svim punoletnim građanima nije trebalo da bude urađena linearno, već da su oni kojima je potrebno mogli da dobiju mnogo više.

"Nisu svi trebali da dobiju po 100 evra. Oni koji imaju manje trebali su dobiti više od 100 evra, a oni koji imaju velike plate mnogo manje", naveo je Ostojić u pisanoj izjavi.

Ostojić je dodao da je trebalo davati vaučere za kupovinu samo domaćih proizvoda, kako bi se podstakla domaća proizvodnja.

(Izvor: N1)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Draško Stanivuković, poslanik opozicionog PDP i NSRS upao je danas na privatni posed porodice Milorada Dodika.

Zadatak je izvršen u skladu sa najboljom tradicijom ruske vojske, poručio ambasador Ruske Federacije u Srbiji Bocan –Harčenko

Po emitovanju predizbornog spota SNS u kojem lider naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovara sa devojčicom kojoj želi da "vrati oca iz Nemačke", u javnosti je postavljeno pitanje da li je njime zloupotrebljeno dete u političke svrhe.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone