Sinisa Kovacevic Marina Lopicic

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević izjavio je da je trenutno nemoguće zamisliti da predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgubi na izborima koje organizuje, ali da ga je bojkotom izbora moguće pobediti.

"Ostavljen da na izborima izađe sam sa svojim trabantima i slavodobitno pobedi uzevši 98 odsto glasova, što bi značilo da niko od one opozicije koja drži do potrebe da Srbije bude pravna, demokratska država, ne izađe, bilo bi mu kao u onoj Andersonovoj bajci...", kazao je Kovačević za nedeljnik Vreme.

Kovačević je rekao da ideja bojkota izbora nije propala, "zato što je vlasnik glasova narod i on odlučuje o bojkotu".

"Ko može mene da natera da izađem na izbore, na to blatnjavo pojilo u kome su pre toga guske prale noge, ako ja to neću", dodao je.

Govoreći o Pokretu slobodnih građana (PSG), koji će učestvovati na izborima 21. juna, i predsedniku tog pokreta Sergeju Trifunoviću, Kovačević je ocenio da je svrha stranaka koje izlaze na izbore da budu "smokvin list" koji bi trebalo da "sakrije golotinju".

(Izvor: N1)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu rekao je da Vlada Srbije obećanjem o podeli 100 evra svim punoletnim građanima, a zatim promenom te odluke, "samo ide iz greške u grešku", dok politikolog Cvijetin Milivojević poručuje da je u ovom slučaju reč o predizbornoj kampanji.

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da će brzo uslediti parlamentarni izbori i da će zemlja nekoliko meseci biti bez vlasti, nakon što bude raspušten parlament.

Pokret "Živim za Srbiju" dr Jovane Stojković ovih dana kreće u prikupljanje potpisa za podršku za izbore.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone