Boško sutra u tužilaštvu i ne poziva se na imunitet

Bosko Obradović TW Bosko Obradovic

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Begoradu će se odazvati pozivu Tužilaštva da sutra, četvrtak, bude saslušan zbog nedavnog incidenta na ulazu u Skupštinu Srbije.

Ponovio je da se neće pozivati na poslanički imunitet i da tužilaštvo treba da postupa neselektivno, umesto što se bavi „samo opozicijom“.

„Veoma sam raspoložen da iznesem instinu o onome što se toga dana desilo tokom našeg protesta isped Doma Narodne skupštine“, rekao je Obradović za agenciju Beta.

U svojstvu osumnjičenog on je pozvan da sutra, u 10.00 sati, dodje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu, a pozvano je još troje članova njegovog Pokreta Dveri.

Naglasio je da je dobro da tužilaštvo „počne da radi svoj posao“ i da bi „bilo dobro da istovremeno odgovori i na (njegove) krivične prijave protiv predsednika Aleksandra Vučića, ministara Aleksandra Vulina i Nebojše Sefanovića, kao i Branka Stefanovića, ministrovog oca, i republičkog tužioca Zagorke Dolovac“.

Kako je naveo, te krivične prijave „već mesecima stoje u fijokama tužilaštva“.

(Izvor: N1)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Opštinska komisija beogradske opštine Vračar donela je danas rešenje kojima proglašava listu "Oslobodimo Vračar - Pokret slobodnih građana - Socijaldemokratska stranka - Nova stranka", saopšteno je iz Nove stranke.

Igor Avžner, marketinški stručnjak, kaže da ne postoje normalni uslovi da bi građani Srbije napravili izbor, da informacije ne dolaze do svih, i da eventualno pomeranje izbora ne bi promenilo ništa.

RIK je proglasio izbornu listu "Grupa građana Jedan od pet miliona" nakon što je ta lista dostavila 732 potpisa podrške građana koji su joj nedostajli.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone