Bivši predsednik Srbije izneo jedinstvenu ideju za nastup opozicije

boris tadic, prtscr

Foto: Youtube/printscreen

Predsednik Socijaldemokratske stranke i nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić predstavio je svoju ideju koju je izneo na sastanku opozicije - formiranje "Liste za bojkot".

Precizirao je da je njegov predlog da se izađe na izbore, ostvari rezultat, preuzmu mandati, a onda istog trenutka proglasi bojkot parlamenta i nastavi aktivna bojkot kampanja režima, a novac obeća humanitarnim aktivnostima.

- Mišljenja sam da je najvažnije da se zadrži jedinstvo opozicije - kaže Tadić.

Kako je rekao, rezultat današnjeg sastanka opozicije je da jedan broj stranaka želi da nastavi ideju bojkota, a neke stranke žele da izađu na izbore.

- Meni je nelagodno da govorim o stavovima drugih stranaka, nema više apsolutnog jedinstva na temi bojkota među strankama koje su bile za tu ideju - rekao je Tadić, dodajući da je pokušao da bude neka vrsta "mosta među strankama koje imaju različite stavove s tim u vezi".

 

 


Da je Tadić valjao narodu ne bi ga ćušnuli u zapećak gde mu je mesto pa nek sad ćuti i pita svoje ogledalce, ko je zgodan eks...!?

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U prva četiri meseca ove godine ostvaren je deficit republičkog budžeta u iznosu od 114 milijardi dinara, objavilo je Ministarstvo finansija. Prihodi su ostvareni u iznosu od 379,8 mlrd dinara, dok su rashodi bili 493,8 milijardi dinara.

Nakon što je privremena bolnica u hali Čair u Nišu zatvorena, i druga u Domu učenika je stavljena u stanje mirovanja.

U Hrvatskoj je u toku kampanja pred izbore za parlament koji će biti održani 5. jula, a jedan od najzanimljivijih predizbornih spotova delo je Samostalne demokratske srpske stranke (SDS).

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone