Glas Javnosti

MOTO IZDANJA GLAS JAVNOSTI

"MI NE ULEPŠAVAMO STVARNOST!"

Obraćamo se svim građanima Srbije koji su željni objektivnog i racionalnog izveštavanja. Čitaoci u Srbiji zaslužuju da se ponovo pojavi jedna ozbiljna, analitična i pre svega kritična novina za kakvom tržište prosto vapi. S obzirom da se tokom svih ovih godina situacija u Srbiji nije mnogo promenila i dalje preovladavaju interesi i profiti pojedinaca a ne naroda, a mediji su umiveni plasiranjem informacija koje prikrivaju realno stanje društva i teškog života. Zbog toga smatramo da suštinu i koncept ondašnjeg “Glasa“ ne bi trebalo mnogo menjati - te smo sačuvali slogan po kome je “Glas javnosti” bio poznat i pre 20 godina.

S druge strane, tokom ovog vremena koliko “Glasa“ nema u rukama čitalaca - kako u zemlji, tako i u svetu, nastale su novine u oblasti medija i u tom kontekstu smo uveli odgovarajuće promene, sve zarad najkvalitetnijeg izveštavanja građana Srbije.

Želimo da vratimo integritet novinama, želimo da pokažemo pravu snagu medija u interesu građana, a ne vlasti, a pre svega želimo da čujete istinu.

Želimo da vam prikažemo stvarnost ma kakva ona bila!