УЖАС: Супруга покушала да га спречи да иде на дочек "Ватрених", он је прегазио аутом

tuga, nesreca, krivica Jeremy Yap on Unsplash

Извор: Jeremy Yap

У Малинској у Хрватској је у недељу преминула 58-годишња држављанка Немачке, након што ју је аутомобилом прегазио супруг.

Синоћ око 20 сати, у несрећи у лучици Порат у Малинској на острву Крку, нажалост је смртно страдала једна женска особа. Реч је о 58-годишњој немачкој држављанки у коју је ударило возило марке фолксваген туарег - наведено је у саопштењу полиције.

Према досад утврђеном, возилом је управљао 61-годишњи немачки држављанин, који је 58-годишњакињу ударио возилом док се налазила на тротоару уз возило.

У току је криминалистичко истраживање у циљу утврђивања свих релевантних чињеница и околности овог догађаја, рекли су из полиције.

Како се сазнаје, ради се о брачном пару. Мушкарац је био пијан и хтео је да седне за волан како би ишао на прославу успеха хрватске фудбалске репрезентације, а жена је стала пред аутомобил како би га у томе спречила, након чега ју је прегазио.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Знаковну сигнализацију није испоштовао возач "југa" који се из Вишњице укључивао на мост. У стравичном судару са "рено меганом", "југо" је слетео с моста, а Мирко (73) и Весна (47) Ранковић су погинули,

Несвакидашња сцена догодила се данас на загребачком аеродрому "Фрањо Туђман", када је једна странкиња пожелела да се слика са председником Сабора.

Gradonačelnik Milan Bandić proglasio je bankrot Zagreba.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone