Stanari u šoku: Javna kuća u soliteru u Zagrebu!?

zagrebsol

Izvor: Pixabay

Kao da im nije dosta borbe s epidemijom koronavirusa u Zagrebu, kao i s nedavnim potresom, stanare jedne zagrebačke zgrade muče i dodatni problemi.

Čitatelj je poslao poruku koja stoji u prizemlju jednog zagrebačkog nebodera, a koja glasi:

“U jeku epidemije u našoj zgradi nemoralno radi javna kuća u stanu **** (podaci su poznati redakciji, op.a.). Budući da je to siguran izvor zaraze i potencijalno drugih kriminalnih radnji, molim hitnu intervenciju upravnika zgrade u saradnji s policijom, a u svrhu zaštite zdravlja i sigurnosti stanara ove zgrade. Stanje je alarmantno.”

Kontaktirali smo predstavnika stanara koji žive u ovom soliteru, a koji nam je rekao kako je ovo već drugi put da je poruka sličnog sadržaja objavljena u prizemlju.

Rekao nam je kako će obavestiti policiju, ali kako mu nije jasno zašto onaj koji objavljuje te poruke ne dođe kod njega i to mu sve kaže, kao i objasni šta se događa na tom spratu, a ne da samo anonimno oblepljuje prizemlje takvim sadržajem.

Saznajemo kako vlasnica ne živi u stanu već radi u inostranstvu te kako će predstavnik pokušati doći do nje kako bi saznao ko živi u stanu.

Radi li se ovde zaista o kaznenom delu ili samo o obračunu suseda? Čeka se odgovor policije.

Izvor: dnevno.hr

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Слика једног Хрвата који се преселио у Србију, где је за време Другог светског рата и убијен, заборављена је у Хрватској, а стоји на улазу у УН, пише Индекс.хр.

Penzionisani general HOS-a, Ante Prkačin, izjavio je da što više Crnogorci proučavaju nacionalnu istoriju sve manje su Srbi, a sve više Crnogorci.

Хрватски новинар Борис Дежуловић каже за РСЕ да је пласман Хрватске у финале Мундијала величанствена прича, али да Хрвати не знају да славе на симпатичан начин.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone