НЕ ЗНАЈУ ОНИ ШТА ЈЕ КАРАНТИН: Пијаца у Падови јуче

2-p

Foto: EPA

Kako javlja hrvatski portal index.hr, juče su objavljene fotografije iz Padove u Italiji, koje pokazuju stanje na tamosnjoj pijaci usled pandemije koronavirusa.

Podsećaju, u Italiji je na snazi totalni karantin, po kome se iz kuće sme izaći samo kada je neophodno, ali i na posao, te po namirnice. Zatvoreni su restorani i kafići, kao i gotovo sve trgovine. Jedino rade pijace, prodavnice za kupovinu namirnica, apoteke i neke banke. 

Fotoreporteri EPA-e objavili su fotografije iz Napulja, na jugu zemlje, koje prikazuju stanje na ulici, koja je ujedno i pijaca. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u galeriji:

index.hr

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Zabrana kretanja u Republici Srpskoj zbog epidemije virusa korona trajaće od petka, 17. aprila, u 15.00 časova do subote, 18. aprila, u 5.00 časova ujutru, i od subote u 15.00 do poneđeljka u 5.00 časova, odlučio je danas Republički štab za vanredne situacije.

 Pet zaposlenih Ministarstva privrede nije poštovalo mere austrijske vlade i boravilo je u grupi, bez maske na terasi te institucije, što je izazvalo buru kritike, pre svega opozicije, koja govori o "korona žurci".

- Broj potvrđenih slučajeva infekcije je manji od 3.000. Širenje epidemije na teritoriji Kine je potpuno zaustavljeno - izjavio je na brifingu Mi Feng.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone