МИРОСЛАВ И НИЈЕ НЕКО УСТАШКО ИМЕ: Ћиро Блажевић Томпсона назвао "доказаним патриотом"; "Ухапсио бих све оне кретене који су му забранили да пева"

miroslav ciro blazevic News1 Dado Djilas

Извор: АМГ д.о.о., Фото: Дадо Ђилас

Мирослав Блажевић стао је на страну хрватских фудбалера и усташког певача Марка Перковића Томпсона назвао доказаним патриотом.

Легендарни Ћиро, који је пре неколико дана критиковао Фудбалски савез Хрватске, без длаке на језику је коментарисао то што је Томпсон певао на дочеку репрезентативцима на Тргу бана Јелачића.

"Одмах бих у затвор послао онога ко је забранио Томпсону да даље пева на дочеку", рекао је Блажевић у интервјуу "Глобусу".

Херој хрватских фудбалера и њихова "химна", како га је назвао селектор Златко Далић, морао је да прекине са наступом, а готово сви светски медији осудили су тим због чињенице да су прослављали са певачем који слави усташтво.

             

"Ко је тај кретен који је себи дао за право да једном доказаном патриоти забрани да пева? Која је то дрскост да се Луки Модрићу и другим хрватским витезовима одређује ко ће им певати", истакао је тренер који је често у прошлости умео да "промени плочу".

Тако га повремено можемо чути да хвали, а онда и критикује исте људе у српском фудбалу, док су хрватски медији за његов однос са Здравком Мамићем писали да се кретао од "безусловне љубави, преко бурног разлаза, јавних претњи, све до наводног помирења".

Управо је Мамић био најзаслужнији за довођење Златка Далића на место селектора ‘Ватрених’.

"Бољи је од мене јер сам ја био трећи, а он је други. Направио сам еуфорију у једном врло повољном тренутку, ало ово што је Далић направио – то је немерљиво. То Хрватска до сада није видела", закључио је Ћиро.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Фудалери Хрватске прославили су победу над Аргентином и пласман у осмину финала Светског првенства уз националистичку песму Марка Перковића Томпсона.

Direktor Hrvatskog zavoda za javno zdravlje i član Nacionalnog štaba Krunoslav Capak smatra da je Srbija napravila grešku uvođenjem vojnih mera i da ideja o sticanju kolektivnog imuniteta nije rešenje za epidemiju korone.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone