Zapalile kuću za lajkove na Instagramu

instagram

Izvor: Pixabay

Policija je pronašla dve stanovnice Kanska koje su zapalile vikendicu kako bi na Instagramu objavile snimak požara, saopštio je za Sputnjik portparol krasnojarske uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije Vladimir Jurčenko.

Na snimcima se vidi kako devojke u staroj kući skidaju zavese, bacaju ih na pod, pale ih i usput prave nered u sobi. Zatim trče praznom ulicom, razgovarajući o onom što su uradile i nepristojno govoreći. Jedna govori da se i ranije tako „zabavljala“ sa svojim drugom.

Policija je saopštila da su obe devojke meštanke. Jedna ima 20 godina i studira, a druga je maloletna.

„Devojke su priznale i kaju se. Prema njihovim rečima, uradile su to zbog lajkova na društvenim mrežama“, rekao je portparol.

On je istakao da je u toku identifikacija čoveka pomenutog na snimku, kao i provera sličnih slučajeva podmetanja požara.

Izvor: Sputnik

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Rast nivoa vode reke Kola i topljenje leda oštetili su potporne zidove železničkog mosta u Murmansku u Rusiji, koji se zatim juče urušio.

Ruski premijer Mihail Mišustin pozitivan je koronavirus, javljaju lokalni mediji.

Najosetljivije pitanje za ruske kompanije je pad potražnje, kao i celokupni obim maloprodajne trgovine, koja se za vreme pandemije korona virusa smanjila za čak 35 odsto, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone