Vođa klana “Amerika“ pušten da se brani sa slobode

prison-553836_1920

Foto: Pixabay

Veselin Raičević, zvani Meda, koga su mediji nazivali vođom klana "Amerika", optužen za krijumčarenje dva kilograma heroina, pušten je da se brani sa slobode.

Veselin Raičević, zvani Meda, koga su mediji nazivali vođom klana „Amerika“, optužen za krijumčarenje dva kilograma heroina, pušten je da se brani sa slobode.

Na slobodi će se naći i Aleksandar Stević, kao i Imrli Alili, jer protiv njih nema čvrstih dokaza da su počinili krivično delo.

Raičević je pušten bez uslova, dok ostala dvojcia imaju zabranu napuštanja boravišta. U pritvoru ostaje i dalje Ašim Jusufi, kod koga je i pronađen heroin. On je izjavio da ostala trojica nemaju veze sa krijumčarenjem i da je droga njegova.

(Izvor:in4s.net)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Carinici gotovo svakodnevno otkrivaju male količine narkotika, koje putnici skrivaju na najrazličitijim mestima, ali slučaj zabeležen tokom proteklog vikenda na prelazu Gradina je svojevrsni presedan, jersu zamotuljci marihuane pronađeni sakriveni u eurokremu.

Pijani vozač iz Knez Mihajlove, B. C. (35), nakon trežnjenja priveden je kod sudije za prekršaje i osuđen je na 280.000 dinara, 12 meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, 25 kaznenih poena i 360 sati rada u javnom interesu, prenose mediji.

Objavljen je video-snimak hladnokrvne likvidacije kriminalca Davorina Baltića, koja se dogodila 1. januara 2018. godine na Vračaru u Beogradu

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone