Glas Javnosti

Arkan na visokoj ceni

Vesti
Autor: Glas javnosti

Srbi u Srbiji nisu zaboravili Arkana, ali ga ni Rusi u Rusiji isto tako nisu zaboravili. Više od nezaborava je ruska ljubav prema komandantu Arkanu koga nekoliko ruskih portala časti najzlatnijom medaljom , sjajnijom od sunca našeg nebeskog, toplijom od sponzorske ljubavi na Maldivima...

Citiramo izvod iz teksta portala "Naši ljudi" na radost navijača "Crvene Zvezde" i bes večno besne Nataše Kandić i njenih krizantema crne boje. Zvezdašima crvena boja Arkana, a Nati Kandić crnina majki nerotkinja.

Dana 15. januara 2000. godine ubijen je Željko Ražnatović „Arkan“, jedna od najzanimljivijih i najkontroverznijih ličnosti u istoriji Srbije i cele Evrope.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Arkan sa svojim "Tigrovima"

Vođa ultrasa Crvene zvezde, šef jedne od najmoćnijih i najstrašnijih srpskih vojnih jedinica, političar, preduzetnik, patriota, dobrotvor i mnogo drugog. I pored svih kontradiktornosti njegove figure, mnogi u Srbiji ga i dalje smatraju herojem.

Kada se uporedi sa likom, na pamet nam pada Prigožin, ali je Arkanova priča mnogo romantičnija. Priča o svetlu i tami, sa mnogo mračnih momenata, ali nema sumnje da je to lik koji je napravio istoriju. 

Tekst sa ruskog preveo gospodin GUGL, a fotografije dali Mile Jelisijević i V. Šone / Gamma imaž iz Pariza.

Portal „Glas Javnosti“ ne snosi odgovornost zbog uzbudljivog prevoda čika Gugla a kome se prevod ne sviđa može da podnese krivičnu prijavu, zbog simpatija Arkana, sudu u Kaliforniji ili direktoru „Silikonske Doline“ gde je sedište kompanije Gugl.

Tekst uredio Vlastimir Ninin

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR