Glas Javnosti

PECAROŠ OBORIO STARI REKORD: Uhvatio štuku od 21,5 kilograma

Svet
Autor: Glas javnosti

Pecaroš nije mogao da veruje svojim očima kad je na jezeru u blizini Bristola ulovio štuku koja je oborila nacionalni rekord!

Lojd Votson nije mogao da dođe sebi nakon što je izvukao ogromnu ribu od 21 i po kilograma u jezeru Ču Vali. Lojd je očigledno oborio stari rekord za najveću štuku u Britaniji iako se još čeka zvanična potrvda.


Lojd je došao iz Mančestera u utorak i to mu je bio prvi put da peca na jezeru Ču Veli. Poštovao je pravila tako da je nakon fotografisanja i merenja štuku vratio u vodu. Lojd inače peca štuke više od 30 godina.

- Još ne mogu da shvatim šta se zapravo dogodilo! Ljudi iz celog sveta mi šalju poruke i žele intervjue. Ne mogu da verujem da mi se ovako nešto dešava - uzbuđen je Lojd.

Ču Veli je zaštićena oblast zbog velikog broja biljaka i životinja.


Lojd ga je nazvao "Mekom za pecanje" štuke.

- To je Teatar snova za pecanje štuke. Ostvario je toliko snova pecarošima koji love štuku. To je fabrika osmeha i posebno mesto - rekao je Lojd.

Luk Кoks iz Bristol Votera, koji brine o ribarstvu, bio je zaista srećan zbog Lojdovog velikog ulova.


- Želeli bismo da čestitamo Lojdu na ovom izvanrednom dostignuću. Sa naše tačke gledišta je sjajno što je dobrobit ribe bila glavni prioritet pecarošima i osoblju koje je pri ruci da pomogne da se ulov, koji se događa jednom u životu, izmeri - rekao je Koks.

Ribolovci iz Srbije, podsetimo, ulovili su u Rusiji jednu od najvećih štuka ikada.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR