Glas Javnosti

NOVOSAĐANIN POGINUO KOD MINHENA: Stravična nesreća u Nemačkoj

Svet
Autor: Glas javnosti

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na autoputu A8 između Minhena i Štutgarta, poginuo je vozač kamiona, R.J. (35) iz Novog Sada, potvrdili su izvori bliski istrazi.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, nesreća se dogodila na oko 40 kilometara od Minhena, u smeru ka Štutgartu. Kamion sa srpskim registarskim tablicama, kojim je upravljao R.J., učestvovao je u teškom sudaru, čiji su uzroci još uvijek nepoznati.

Iako detalji nesreće tek treba da budu potvrđeni, preliminarni izveštaji ukazuju na to da je vozač kamiona, nažalost, preminuo na licu mesta. Spasilačke službe i policija su brzo reagovale, ali su, uprkos svim naporima, mogli samo da konstatuju smrt.


Saobraćaj na delu autoputa A8 je bio privremeno obustavljen dok su na mestu nesreće trajali uviđaj i čišćenje puta. Očekuje se da će policija uskoro izaći sa detaljnijim informacijama o uzrocima nesreće, kao i eventualnoj odgovornosti učesnika u saobraćaju.

Ambasada Srbije u Nemačkoj je izrazila svoje najdublje saučešće porodici nastradalog vozača i ponudila svaku neophodnu pomoć u procesu identifikacije i transporta tela u Srbiju.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR