Glas Javnosti

Kad budete videli šta je čovek upecao neće vam biti dobro (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Nakon što je došlo do povlačenja Kenijevog konopca, počeo je naporan proces izvlačenja ribe koji je trajao čitav sat.

Stručnjak za pecanje ajkula, Blejn Keni, iz Pensakole, Florida, uspeo je da u sredu izvuče veliku belu ajkulu tešku pola tone na plaži Navara. Keni i njegov poslovni partner Dilan Vier postavili su se na plaži sa ciljem da uhvate najveće moguće ajkule koristeći impresivan mamce - glavu sabljarke tešku skoro 70 kilograma i glavu žutopere tune tešku 36 kilograma.

Nakon što je došlo do povlačenja Kenijevog konopca, počeo je naporan proces izvlačenja ribe koji je trajao čitav sat. U jednom trenutku, Keni je pomislio da je ajkula skliznula sa linije, što je dodatno pojačalo uzbuđenje. Međutim, na kraju je uspeo da izvuče masivnu belu ajkulu na obalu.
- Postoji samo nekoliko stvari koje mogu biti, mako, džinovski tigar, bela ajkula ili najveći sumrak koji smo ikada videli u životu - pričao je Vir.


Dok je Vier pretraživao iznad glave dronom, uzbudljivo je otkriveno da je reč o beloj ajkuli. Ovaj momenat je bio vrlo dramatičan, a kada je Keni skinuo udicu sa ajkule, životinja je puštena nazad u vodu.

Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a stručnjaci su istakli da je izuzetno retko upecati belu ajkulu tešku pola tone. Keni i Vier su postali poznati u svetu pecanja ajkula, a ovaj događaj ih je dodatno lansirao u centar pažnje. Ova neobična avantura na plaži Floride svakako će ostati upamćena kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u njihovoj karijeri.





Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR