Glas Javnosti

UHAPŠEN UBICA IZ BORČE! Nasmrt IZBO Jovana, prijatelj jedva izvukao ŽIVU GLAVU

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prema rečima očevidaca, mladići su se sastali i počeli sa svađom, a onda je napadač izvadio nož i nasrnuo na nesrećnog Milovanović

Uhapšen je B. B. zbog ubistva u Borči i njemu je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, Jovan Milovanović (23) nasmrt je izboden preksinoć u beogradskom naselju Borča dok je njegov prijatelj Bora J. (23) povređen u unapred organizovanom sastanku sa napadačem.

Prema rečima očevidaca, mladići su se sastali i počeli sa svađom, a onda je napadač izvadio nož i nasrnuo na nesrećnog Milovanovića. Iako su pokušali da pobegnu, napadač je uspeo nasmrt da izbode Milovanovića, dok je njegovog druga Boru ranio.

Pokušaji reanimacije nesrećnog mladića bili su neuspešni.

U međuvremenu, policija je pronašla nož i bejzbol palicu u vozilu koje su ova dva momka koristili pre napada.

Ubijeni mladić je poznat policiji odranije zbog nedozvoljenih supstanci. Milovanović je na svom profilu na Fejsbuku objavljivao razne statuse, a ovo su neki od njih.

- Sudbina nomada je da se nikad ne vrati. A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem ko te j**e godinama, j**aće te opet. Grad je na nogama, svi ko na drogama, na slikama i bonama, Hofman ili oznaka... - stoji u nekoliko različitih objava koje je objavljivao ubijeni mladić na svom profilu na društvenim mrežama.

- Makar preturao po smeću, nikad ne našao sreću, sedeću na stepeništu na mestu gde snovi kreću. Zna svaka suza što ko krv je bolela da voleo sam ulicu, ali ulica me nije volela...

Jovan Milovanović je napisao i "u borbi sa sobom pobediću sebe, u paklu sam rastao ali sam Božje dete."

- Mi smo ta generacija u pocepanim najkama, sanjamo paćoti, a mozak na sintetici pravi planove da rade vale po Evropi - piše u jednoj od brojnih objava.

- Tvrdoglav sam i pi*dim kad nije kako ja hoću. Neki likovi me mnogo nerviraju. Mrzim negativu, agresijom protiv depresije.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR