Glas Javnosti

Slavica Đukić Dejanović: Ispitivanje kako je nož završio kod dečaka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović odmah po prijavljenom incidentu, stigla je u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru gde je danas u rancu jednog dečaka nađen nož.
- Stojimo ovde sa posebnim emocijama ispred škole "Vladislav Ribnikar". Ovde govorimo o nožu koji je pronađen u jednom rancu, ali ne govorimo o učeniku jer nadležne službe treba da utvrde kako je taj nož završio u tom rancu, da li je neko ubacio. Deca su različito reagovala, a sada nam predstoji da radimo na tome da deca ne budu traumatizovana. Preduzete su sve mere iz nadležnosti škole da se ništa ne dogodi- rekla je Slavica Đukuć Dejanović.


Prema saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon što je danas oko 10.35 časova školskom policajcu Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu prijavljeno da učenik osmog razreda ima nož u rancu, isti učenik je odmah pronađen i doveden kod direktora navedene škole.

Za nož koji je pronađen u njegovom rancu, učenik je rekao da nije njegov.

Niko nije povređen, niti je učenik ikome pretio.

Svi učenici OŠ „Vladislav Ribnikar“ su bezbedni.

Dalji rad je u toku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poručuje da je prisustvo školskog policajca u školama i saradnja sa učenicima i zaposlenima u školama ključna u sprečavanju eventualnih incidenata i zaštiti bezbednosti učenika.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR