Glas Javnosti

OVO JE RADNIK POLICIJE IZBODEN U TESTISE, ZAMERIO KLINCU ŠTO JE PREDUGO PIŠKIO U TOALETU (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Službenik Policijske uprave Novi Pazar N. R. (26), koji radi na izdavanju ličnih dokumenata teško je povređen u napadu koji se dogodio u kafiću „Ruta“, u blizini Osnovne škole „Bratstvo“ u centru ovog grada kada ga je maloletnik (17) izbo nožem u noge i u testise!

Nesvakidašnji obračun se dogodio posle svađe u toaletu kafića zbog banalnog razloga jer je službenik policije kucao na vrata kabine u kojoj je bio osumnjičeni maloletnik navodno dok je piškio!   

Napad se dogodio, oko 23 sata u centralnoj gradskoj Ulici Stevana Nemanje.


IZVOR: Društvene mreže / Izbodeni službenik policije N. R. (26)

- Iako se u početku mislilo da je povređen policajac ispostavilo se da je reč o radniku na administrativnim poslovima u PU Novi Pazar. On nema status ovlašćenog službenog lica. Prema prvim informacijama svađa je počela u toaletu jer je N. R. navodno došao do zauzetog toaleta u kojem je bio osumnjičeni maloletnik i kucao mu na vrata. Verovatno se zadržao duže nego što je trebalo, pa mu je izbodeni zamerio što se previše zadržao unutra. U tom trenutku maloletnik je potegao nož i naneo mu tri ubodne rane – u obe noge i testise. Mladić je izgubio mnogo krvi i hitno je operisan – navodi naš izvor blizak istrazi.  


IZVOR: Društvene mreže / Kafić u kojem je izboden službenik policije N. R. (26)

Kako saznajemo, napadnuti muškarac je verovatno bio zatečen ovakvim napadom i nije stigao ni da reaguje.  

- Ubod u testise je jako teška povreda, ali je srećom brzo prevezen u bolnicu i sada je u stabilnom stanju - rekao je naš sagovornik. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR