Glas Javnosti

NAJBOLJA KLOPA NAKON IZLASKA - PRAVAC ULICA GLADNIH: Sigurno ste bar jednom bili ovde (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vraćajući se kući iz noćnog provoda, nameće se pitanje gde da jedem? Svima na pameti je jedno, a to je ulica na Novom Beogradu koju popularno nazivaju "dolina gladnih" ili "ulica hrane".

Stari Merkator je oivičen Bulevarom Mihajla Pupina, Bulevarom Nikole Tesle, ulicom Aleksinačkih rudara i Bulevarom Maršala Tolbuhina. Nekad Goce Delčeva, a danas, vrlo često među omladinom i "Ulica gladnih".


Blok 11C predstavlja harmoničnu kombinaciju prirode i urbanog života. Njegova najpoznatija tačka jeste je tržni centar "Stari Merkator", sa svojom bogatom ponudom prodavnica, banki, kafića, pijace i drugih uslužnih delatnosti.


Neizbežno je i spomenuti OŠ "Kralj Aleksandar I" sa veoma bogatom istorijom koja datira još od 1844. 


Uz kulturna dešavanja u pozorištu "Pinokio" i udoban smeštaj u hotelu "Putnik Inn" blok 11C pruža dinamičan i raznovrstan ambijent. 

U pitanju je ulica Goce Delčeva na Novom Beogradu, koja je zapravo na granici Novog Beograda i Zemuna, a povezuje Stari Merkator i Dunavski kej, na 200 metara prostora smešteno je petnaestak restorana gde u najkraćem vremenskom roku možete dobiti jelo "na brzinu".


Meka novobeogradske brze hrane počinje sa specijalitetima sa roštilja, a zatim se otvaraju vrata kuća hrane - slatke i slane. Vitrinu ove kuće krase poslastice za sladokusce - tiramisu, indijaneri, šampite, torte, ali ima i slanih pita i bogatih sendviča za one koji preskaču okolne roštilje, gde je nezamenljiv najpoznatiji šiš ćevap.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR