blblbllblb

Izvor: Pixabay

Novopazarska policija podnela je krivične prijave protiv E.K. (20) i A.I. (18) iz ovog grada zbog kršenja mere zabrane kretanja od 17 časova popodne do pet ujutru.

Oni su, prema nezvaničnim saznanjima, vežbali na Rekeracionom centru, udaljenom tek stotinak metara od zgrade Policijske uprave i sve emitovali uživo na Instagramu.

Tokom “policijskog sata” van kuća i stanova našlo se još šest žitelja Novog Pazara protiv kojih su podnete prekršajne prijave. U prethodna 24 sata nije bilo osoba koje su kršile samoizolaciju, a i stariji od 65 godina nisu boravili van kuća i stanova.

Izvor: Nova

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Za vreme policijskog časa uhapšen je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao, Baka Prase, jer je prekršio zabranu kretanja vozeći svoj „porše“ tokom trajanja policijskog časa.

Srpski respirator, zaštitna odela, nova vrstu maski sa HEPA filterom koji može da se menja, kabine za dezinfekciju na javnim mestima – to su neka od 12 rešenja koja radi suzbijanja efekata pandemije izazvane koronavirusom finansira Fond za inovacionu delatnost.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone