TAMARA ZVICER POZNATA POLICIJI: BILA META UBISTVA, imala AFERU sa telohraniteljem svog muža!

Tamara-Zvicer

Foto: detecitve-info.com

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, u poslednjem momentu je spasla je život svom mužu kada je u vatrenom obračunu, koji se dogodio u Ukrajni, odvratila napadače od namere da likvidiraju navodnog vođu "kavačkog klana".

Detalje ovog napada objavio je ukrajinski portal "Detektiv-info". Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

Inače, Tamara Zvicer je crnogorskoj policiji poznata odavno. Za pokušaj njenog ubistva 2016. godine osumnjičen je Jovan Vukotić, visokorangirani pripadnik "kavačkog klana".

Vukotić je kasnije policiji dostavio video snimke i putne isprave, koje su mu poslužile kao alibi da tog 23. maja nije bio u Kotoru već u Sloveniji.

To nije bio jedini susret Zvicerove sa pripadnicima policije. Ona je 2019. godine pokrenula parnični postupak protiv kotorske policije u kojem je tražila da joj se vrate tehnički uređaji koji nisu bili predmet krivičnog postupka, a koji su oduzeti prilikom pretresa kuće Radoja Zvicera. Još tada, policija je njenog supruga označila kao vođu "kavačkog" klana.

Ranije, tokom 2018. godine, Tamara se dovodila u ljubavnu vezu sa šefom obezbeđenja njenog supruga Aleksandra Đurišića. Prema tadašnjem pisanju medija, navodno postoje audio snimci koji dokazuju da supruga vođe "kavačkog klana" ima aferu sa Đurišićem.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Roditelji Nemanje Grčića, kojeg je u Vrdniku ubio ženin ljubavnik 25. aprila 2019. godine, bore se za starateljstvo nad unukama.

Odbrana je tražila oslobađajuću presudu, a sud će svoju odluku saopštiti 8. jula, a sa druge strane, Više javno tužilaštvo u Nišu zatražilo je u ponedeljak da nadležni sud izrekne presudu od najmanje 15 godina zatvora Lidiji Stejković (49), iz Svrljiga, optuženoj za pomaganje u svirepom ubistvu Momčila Simonovića (59), iz sela Galibabinac.

Više od pet tona kokaina sa broda Aresa, koje je zaplenila holandska policija, trebalo je da bude dopremljeno u Solun, gde je bilo planirano da ga preuzmu pripadnici kotorskog klana.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone