Сестра убијене певачице:„Планирала је да напусти мужа, и причала да не може више да издржи“

Screenshot (109)

У својству сведока данас се у суду појавила и сестра убијене Јелене, Теодора Крсмановић

Суђење за убиство певачице Јелене Марјановић које се догодило 2.априла 2016. године настављено је пред Вишим судом у Београду саслушавањем сведока. У својству сведока данас се у суду појавила и сестра убијене Јелене, Теодора Крсмановић.
Теодора је изјавила да је на дан нестанка и убиства њене сестре била у Краљеву.

Како је рекла, стално је посећивала Марјановиће јер је Урош, Зоранов син њено годиште (1998), као и да је са Јеленом долазила и пре венчања.

- Јелена је много волела Зорана чак и када ју је нервирао и звао ТЕТКА. Када је мајка Зорица била болесна она је причала да је под притиском и да не може више да издржи. Када сам јој говорила да стане, у своју одбрану је рекла 'Ма нека, видећеш када се будеш удала' - рекла је Крсмановић.

Он је додала да је Јелена смрт очуха Срећка поднела веома тешко. Теодора каже да верује да му се поверавала, али није јој прочала о томе.
Теодора је рекла да је са Јеленином мајком и након несреће причала, али да јој Зорица није спомињала ништа о околностима убиства, и додала да је Зоран је долазио са децом да је посећује.

Како каже уплашена је јер је пред судом први пут.

- Уплашена сам јер никада нисам била у оваквој ситуацији - рекла је она.

На питање да ли је неко вршио притисак на њу, Теодора је рекла да није нико.

Каже да је чула причу да је Јелена говорила другарицама да планира да напусти Зорана. Додала је и да јој је Јелена причала да после порођаја трчи, јер жели да доведе линију до савршенства због природе посла којим се бави.

Навела је да јој је Јелена рекла да је имала повреду руке коју је задобила када јој је гепек пао на руку при мењању гуме на колима. Том приликом, објашњава, враћала се из болнице, а ишла је да посети мајку са Зорановом мајком.

Теодора каже да јој је слала фотографију повређене руке, која је била цела у модрицама, али и додала да нема више ту слику.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Tanja Savić pokušala je da govori o svom braku sa Dušanom Jovančevićem i svojoj deci i trenutnom odnosu sa njima ali suze su je sprečile.

U eksploziji aviona za medicinsku evakuaciju poginulo je osam osoba, saopštili su filipinski zvaničnici.

У два саобраћајна удеса која су се, под још неразјашњеним околностима, догодила у недељу по подне на Ибарској магистрали, на деоници пута Краљево – Рашка, срећом није било жртава.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone