PRVI DETALJI MASAKRA U LESKOVCU! Otac, majka i dve ćerke ubijeni sekirom? Među njima i trudnica! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen

U centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena.


Prema nezvaničnim informacijama ubistvo je prijavio sin (20). Kada je policija došla na uviđaj, zatekla je njega, a na njemu je bilo tragova krvi. Tragedija se dogodila danas oko 16 časova kada je Miloš I. (22) iz za sada neutvrđenih razloga  najverovatnije sekirom, ubio je svog oca Predraga I., svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu I. (19), zatim Predragovu vanbračnu suprugu Danijelu,  koja je u drugom stanju i njenu maloletnu ćerku Saru (12). Takođe prema nezvaničnim informacijama ubica lečeni psihijatrijski bolesnik, a reč je o porodici koja je bila na rubu siromaštva.

Istragom će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo, prenosi Pink.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14,45 sati.Policija je u kućni našla četiri tela, a očevici su potvrdili da je prizor bio jeziv.

Na licu mesta je policija i vrh policijske uprave Leskovac. Ubistvo se desilo u porodičnoj kući. Takođe na licu mesta nema nikog sem policije, a tragovi nasilja nisu vidljivi.

Milena tasić, vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica rekla je da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

„Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka. Imjaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće“, priča za juGmediu žena koja je takođe na mestu zločina.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

- Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gardilištu hotela „Beograd“ u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice“, dodaje naša sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Inače, nezvanično, saznajemo da je beživotna tela svojih roditelja i svojih sestara upravo našao taj dečko, treće dete iz ubijene porodice. Ovakav zločin se ne pamti u Leskovcu od kraja jula 2002 godine kada je  Dragan Čedić hladnokrvno ubio sedam mladih osoba, pa potom i sebe, a motiv je bila ljubomora.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета