Podignuta optužnica protiv "trovačice" iz Železnika

otrov

Foto:Pixabay

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Dušanke Todorović (70) iz Železnika kojom je tereti da je pokušala da otrovom ubije dva starija muškarca kojima je dugovala novac.

 
Okrivljenoj se optužnicom na teret stavljaju dva krivična dela teško ubistvo u pokušaju iz koristoljublja i na podmukao način, rekla je za Tanjug portparol tužilaštva Irena Bjeloš.

Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na potvrđivanje, a tužilaštvo je tražilo i da se okrivljenoj produži pritvor, dodala je Bjeloš.
Todorovićeva je optužena zbog sumnje da je u novembru prošle godine većom količinim lekova trovala dvojicu muškaraca iz Železnika da ne bi morala da im vrati novac koji je od njih ranije pozajmila.

Sumnja se da je 1. novembra 2019. D.J. stavila u pasulj nekoliko tableta bromazepama, nakon čega se on onesvestio, a pronašla ga je ćerka, nakon čega je hospitalizovan.

Todorovićeva je sa njim bila u emotivnoj vezi i od njega je pozjamila oko 5.000 evra.

Kada je počeo da joj traži da mu novac vrati preteći da će o dugu obavestiti njenog sina, Todorovićeva se odlučila na trovanje , kako bi uzela priznanice koje je potpisivala prilikom pozajmica.

Drugi pokušaj teškog ubistva trovanja Todorovićeva je izvela 25. novembra 2019. godine.

Sumnja se da je u Železniku 79-godišnjem Č.B. stavila više tableta bromazepama u piće.

Ovog čoveka pronašao je unuk u besvesnom stanju, posle čega je hospitalizovan.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Novinar Dejan Berić, koji je trenutno u Moskvi, tvrdi da je ukrajinska armija srpskom granatom ubila jednu devojku u Donbasu, a ranila njenog oca.

Рајко Чаушевић (63), један од вођа и оснивача чувеке пљачкашке банде "Пинк Пантер", ухапшен је у понедељак у немачом граду Хагену.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone