Мушкарац извршио самоубиство скоком са 13. спрата студентског дома Карабурма након свађе са девојком

Извор: принтскрин

Потегао пиштољ на своју бившу девојку Д. М. (24). Срећом, није је повредио.

- Ништа нисмо чули док се то дешавало, били смо у читаоници када је настала општа узбуна у дому и онда смо сазнали шта се десило. Девојке су биле баш потресене, вриштале су када су виделе призор - причају студенти.

Како "Блицов" репортер сазнаје на лицу места, момак који се убио није боравио у дому, већ је вечерас дошао у посету Д. М, а према речима студената, ово није био први пут да је посећује у студентској установи.

- Долазио је и раније, њих двоје нису били у вези већ месец дана отприлике, али ју је он прогањао. Вечерас се пријавио на преноћиште, скочио је са "женске" куле на плато испред излаза на коме се често седи и игра одбојка - додају студенти дома.

Они истичу да је неколико људи у том тренутку било на самом платоу, те је мушкарац пао "иза њихових леђа", оставивши претходно пиштољ у девојчиној соби.

- Када је тело пало само се зачуо јак прасак, а касније смо од полиције сазнали за целу ситуацију са пиштољем. Он је, како смо чули, претио девојци пиштољем на тераси, али је она успела да се избави прескочивши на суседну терасу - кажу очевици који су се затекли испред улаза у дом.

Истрага је у току.

Глас јавности / БЛИЦ / од 21.09.2018.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета