SKANDAL U CRNOJ GORI! Madam iz Srbije uhapšena zbog prostitucije, a onda je otkriveno da je ona LAŽNA DOKTORKA IZ PSIHIJATRIJSKE BOLNICE

Foto: Pixabay.com

Državljanka Srbije Jasna Božić (37) uhapšena je u Crnoj Gori zbog navodnog posredovanja u vršenju prostitucije, nakon što je u Kolašinu privedena Milica S. kojoj je Božićeva ugovarala pružanje usluga. Ispostavilo se da su njih dve glavne akterke skandala u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Dobrota, koji se dogodio u novembru prošle godine.

Jasna Božić je uhapšena nakon što je u Kolašinu privedena Milica S., takođe državljanka Srbije, kojoj je, kako tvrdi, Božićeva ugovarala pružanje seksualnih usluga za novac i to joj naplaćivala.

Nakon hapšenja Srpkinja su objavile da su njih dve glavne akterke skandala koji Crnu Goru potresa još od novembra, kada je osuđenik Đ. P., koji kaznu izdržava u toj zdravstvenoj ustanovi, na Fejsbuku objavio fotografiju na kojoj je u bolničkoj sobi s jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvenog radnika.

Do juče, javnost nije imala informaciju da je tokom istrage utvrđeno da su upravo njih dve bile "gošće" osuđenika.

Nakon hapšenja Božićeve, juče je iz UP saopšteno da je kolašinska policija prvobitno utvrdila da je za Milicom S. raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor, zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji.

Objašnjavaju da su nakon istrage došli do osnova sumnje da je Božićeva počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.
 
Kako se navodi u saopštenju crnogorske polocije, nakon spovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je Jasna Božić iz Srbije počinila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu Milice S.

Prema saopštenju crnogorskog MUP-a, proverom je utvrđeno da je za M.S, koja je zatečena na teritoriji Kolašina, raspisana lokalna potraga u Odeljenju bezbednosti Kotor zbog sumnje da je umešana u posredovanje u prostituciji. Sumnja se da je J.B. u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S. Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom Jasne Božić bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena Božićeva davala polovinu dogovorenog novca, a prostitucijom se uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina, stoji u saopštenju.

Jasna Božić je locirana u Budvi i nju je budvanska policija sprovela u Centar bezbednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obaveštenja i oduzet joj je telefon. O događaju je obavešten nadležni državni tužilac koji je naložio hapšenje Božićeve zbog sumnje da je izvršila krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, kaže se u saopštenju.

(Glas javnosti/Blic)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета