Из бродских танкова "испарило" скоро девет тона нафте

brod

foto: pixabay

Цариници су на прелазу Бездан приликом контроле домаћег брода открили да на њему недостаје готово девет тона нафте.

 Реч је о броду "Steel Bee", који се за излазну ревизију пријавио празан, заједно са вучном баржом, саопштила је Управа царина.

Детаљном контролом бродских танкова и расположиве документације утврђено је да не постоје никакви докази о томе где је и када утрошено скоро девет тона погонског горива из бродских резервоара.

Против компаније која је власник брода, као и против 78-годишњег заповедника, држављанина Србије, биће покренут прекршајни поступак пред надлежним судом због изузимања робе испод царинског надзора.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Najveći gubitnici naftnog rata između Saudijske Arabije i Rusije su američki naftaši, posebno proizvođači "crnog zlata" i "plavog energenta" iz škriljaca.

Водитељка "Београдске хронике" РТС-а Слађана Томашевић завршила је у Ургентном центру након што је у згради у којој живи комшиница ударила у главу, сазнаје "Блиц".

У Хрватској је покренута истрага против 13 особа осумњичених да су кокаин, амфетамин и марихуану препродавали у Хрватској, Словенији, Аустрији и Швајцарској. Међу осумњиченима је и српски кувар Дејан Маркус.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета