Bratancima davao ekstazi - u zatvor tri godine

amfetamini droga ilustracija 983

Foto: Pixabay

P. D. (32) iz Novog Pazara osuđen je pred većem Osnovnog suda u Novom Pazaru na tri godine i četiri meseca zatvora zato što je deci svog brata dao tabletice ekstazija koje su deca progutala.

Kako je navedeno u presudi, P. D. osuđen je za krivično delo neovlašćeno držanje i omogućavanje uživanja opojnih droga. Šest meseci zatvora izrečeno mu je za neovlašćeno držanje droge, a još tri godine za omogućavanje uživanja opojnih droga, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od tri godine i četiri meseca zatvora.

Po nezvaničnim podacima, P. D. je tokom suđenja priznao da je u kući držao drogu, ali je tvrdio da deci nije namerno dao tabletice ekstazija, već su ih deca slučajno našla i progutala.

 

Izvor: Kurir

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kineska trkačka zajednica dala je podršku Beogradu i Srbiji kroz trku "33. Belgrade marathon Virtual Run, China-Serbia Friendship long live"

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde koji je prvi obezbedio novac za respiratore, mobilisao je i ostale sportiste da se uključe u brobu protiv koronavirusa. Poslednji svetli primeri su Gordan Petrić, bivši fudbaler Partizana koji je donirao 50.000 evra, a isto koliko je uplatio i nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić.

Gogi Knežević je jedan od boksera koji je Austrijancima godinama izmamljivao osmehe sjajnim rezultatima. Preko noći je odlučio da boksuje za Srbiju.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone