БАЊАЛУКА: У тучи испред пекаре убијен младић стар 29 година

Hronika, krv

Извор: Илустрација

Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука су 18. октобра 2018. године, у јутарњим часовима, захваљујући брзој реакцији, идентификовали и ухапсили два лица осумњичена да су учествовала у тучи након које је двадесетдеветогодишњак од задобијених повреда преминуо.

"Наиме, Полицијској управи Бања Лука, 18. октобра 2018. године око 03,15 часова пријављено је да је испред пекаре у улици Николе Пашића, град Бања Лука, дошло до нарушавања јавног реда и мира, тучом у којој су учествовала три лица од којих је једно од задобијених повреда преминуо.

Све даље мјере и радње према њима предузимаће се по инструкцији дежурног окружног јавног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бања Лука", саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

 

 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Odloženo suđenje Vladanu Grahovcu, optuženom za ubistvo Jelice Tatarovski (82). Na teret mu se stavlja da je nožem i čekićem usmrtio bivšu komšinicu

U Novom Sadu podignuta optužnica protiv Srđana Švelja (52). Saslušani svi predloženi svedoci, produžen pritvor za još 30 dana

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета