AUDI SMRTI POTPIS ZEMUNSKOG KLANA: Likvidacije zemunskog klana bile su prepoznatljive po jednom detalju!

sadad

Foto: Youtube/printscreen

Audi smrti bio je potpis zemunskog klana za ubistva koja je vršila ova opasna kriminalna grupa!

U izveštajima iz tog perioda se navodi da je iz ovog automobila pokušan i neiuspeli atentat na premijera Zorana Đinđića 21. фебруара 2003 kod Beogradske arene. Međutim mnogobrojne likvidacije pre toga su izvršene upravo iz ovog automobila smrti.

Sredoje Šljukić Šljuka, vođa zvezdarskog klana, ubijen je iz ovakvog automobila 27. septembra 2002. Njega su iz sivog audija, u blizini Sava centra izrešetali rafalima koji su bili kobni i za Šljuku, i njegovog brata Zorana.

Foto: instagram/printscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naime, samo 10 dana kasnije, na isti način, iz istog automobila, ubijen je i Jovan Guzijan zvani Cuner, koji je bio Šljukićev venčani kum. Presreli su ga u Zemunu, na autoputu, i zasuli hicima iz audija u pokretu. Koristili su kalašnjikov.

Foto:Youtube/printscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rafali iz audija nepoznatih tablica - čuje se u izveštajima o ovom ubistvu. Napominje se da je tako likvidiran i Šljuka.

Listi likvidacija, koje su počinjene iz audija smrti tu nije kraj. Iz njega je ubijen i visoki funkcioner saveznog MUP-a Nenad Batočanin, i Željko Škrba koji se zatekao sa njim u vozilu.

Iz audija u pokretu ubijen je i kum Arkana Ražnatovića, Milan Đorđević, zvani Bombona. Tokom 2000. godine iz automobila u pokretu ubijen je i Zoran Davidović Ćanda, ali i još nekoliko opasnih momaka.

Foto:Youtube/printscreen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Model likvidacija uvek je bio isti: audijem bi presreli žrtve na putu, pucali iz vozila uglavnom iz kalašnjikova, a zatim velikom brzinom bežali i uspevali da se sakriju skupa s automobilom.

Mafijaški klanovi vrlo često imaju svoje "potpise", kojima žele da poruče da baš oni stoje iza nekog ubistva. Tako se npr. ovih godina govorilo da su likvidacije  iza dizanjem automobila u vazduh eksplozivom žrtava u prestonici Srbije "potpis" crnogorske mafije.

(izvor:Kurir)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Policija u Sremskoj Mitrovici podneće krivičnu prijavu tužilaštvu protiv muškarca kojeg je zatekla u seoskom ataru kako detektorom za metal pretražuje teren, u vreme ograničenja i zabrane kretanja.

Jedna osoba povređena je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Radnicima Centra za socijalni rad u Vranju, Dušanki M. i Dušanu T. iz centra u Bujanovcu, nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Nišu određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su primanjem mita i zloupotrebom službenog položaja omogućili porodici iz Bujanovca da usvoji dečaka, iako za to nije bilo uslova.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone