čorba-krompir-kopriva

Foto:youtube/printscreen

Sprema se lako i BRZO, a ukus će vas RASPAMETITI!

Sastojci:

5 krompira

1/2 kg koprive

1 srednji praziluk

5 kašika ulja

so, biber

peršun

 

Priprema:

Operite i očistite koprivu pa je potopite u vrelu vodu. Ocedite je pa iseckajte.

Oljuštite i operite krompir pa ga isecite na krupnije komade. Očistite i isecite praziluk, pa ga propržite. Dodajte krompir i ostavite da se sve skupa malo proprži. Mešajte pa prelijte sa 4 dl vode i dodajte koprivu.

Začinite po ukusu i ostavite da se kuva dok voda ne ispari, a krompir ne skuva.

 

IZVOR: KURIR 

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Način na koji se hranimo mnogo govori o nama samima, ali kada organizam počne da nam šalje znake da nešto nije u redu, odmah se setimo prekopotrebnih vitamina i onoga što jedemo. Čoveku je za normalno funkcionisanje potrebna energije, a nju dobijamo iz hrane. Mi smo ono što jedemo, zbog toga organizam reaguje kada preteramo.

Tokom čitave istorije čovečanstva ljudi su nastojali da sačuvaju proizvedenu hranu na razne načine. Zamrznuto voće i povrće, riba i meso prvi put su u pakovanjima ponuđeni kupcima u SAD davne 1930. godine. Način da se spreči prezrevanje voća i povrća, ali i da se sačuva hrana i hranljive materije postao je nešto bez čega savremeni čovek ne može.

Za sve ljubitelje dobre kuhinje, ova riba je pravi izbor. Vrlo cenjena u kulinarskom svetu, sočna i ukusna, probudiće sva vaša čula.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone