Horoskop vodolija

Foto: Pixabay

Ovaj horoskopski znak, poznat po mnogim oprečnostima, u maju će osetiti olakšanje. Planetarni aspekti su takvi da će rođeni u znaku vodolije na psihičkom i emotivnom planu osetiti rasterećenje.

S jedne strane stidljivi, povučeni i mirni, sa druge energični i čak ekscentrični. Za okolinu, ovaj horoskopski znak predstavlja pravo osveženje, jer oni su dobri i verni prijatelji, umeju da saslušaju, vole život, a najviše slobodu. Dok su slobodni, na svom su terenu: ispoljavaju kreativnost, skloni su maštarenju i detinjarijama. Veoma su inteligentni, a imaju i izraženu intuiciju, pa unapred "predvide" šta će biti.

Pošto Uran, vladajuće planeta vodolije, ima plahu, naglu, pa i agresivnu prirodu, u maju će vodolije osetiti snažan priliv emotivne energije. Do juče tolerantni i smireni, sada nepredvidivi i eksplozivni. Zbunjujete i sebe i svog partnera. Pokušajte da se smirite i da mu objasnite da to nema veze sa njim. 

Foto: Pixabay

I slobodne vodolije će osetiti poplavu pomešanih osećanja, negativne energije, napetosti i nemirnosti svog duha. Posebno ako osete da su nečijim ponašanjem sputavane, osporavane, ograničavane. Položaj planeta je takav da će sve vodolije, bilo da su u emotivnoj vezi ili su same, osetiti veliko čišćenje i pražnjenje svih negativnih osećanja gomilanih ko zna od kad.

Na poslovnom planu desiće se neke kreativne promene. Nastojte da opravdate ukazano poverenje. Maj mesec će za vodolije nakon velikog čišćenja svih negativnosti, doneti radikalne promene koje će samo podržati njihov um i kreativnost.

Izvor: Wannabe Magazine

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U prethodnom periodu sve je bilo blokirano usled novonastale situacije. Pred nama je period kada će okovi popustiti. Maj je mesec u kojem će neki znakovi poneti dodatne terete, a neki će konačno biti oslobođeni istih.

Nekada puno dečjih stvari zauzima dosta prostora. Igračke, stara odeća i obuća koju su deca prerasla mogu stati u čitavu jednu sobu, posebno ako imate više dece. Ako ste rešili da napravite više prostora u kući ili stanu, ili, jednostavno, da raščistite ostavu, evo šta možete uraditi po tom pitanju.

Za ovo predviđanje kažu da je nepogrešivo: Evo šta DATUM rođenja govori o vama! 7. u mesecu se rađaju analitični, 22. oštroumni...

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone